In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week het enorme lek in Mac OS en hoe dat bij Apple kon gebeuren en de beloofde superaccu van Samsung.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (10 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Apple-lek

Apple werd deze week in verlegenheid gebracht door een lek in MacOS waardoor zondere moeite elke Mac gekraakt kon worden. Het lek is inmiddels gedicht, maar hoe kon dit Apple overkomen? Heeft het te maken met de verwaarlozing van de Mac waarvan Apple beschuldigd wordt?

Superaccu

Samsung werkt aan een superbatterij van grafeen die vijf keer sneller moet opladen en een hogere capaciteit heeft. We krijgen heel vaak dit soort beloftes, maar de superaccu is nog niet verkrijgbaar. Waarom worden er alleen kleine stappen gezet in de ontwikkeling van accu's voor onze smartphones en tablets? En komt de superaccu er nu dan echt?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.