AMSTERDAM - Actrice Marjolein Keuning is naakt te zien in een filmpje op het forum van de website mokkels.nl. Een forumlid, genaamd 'Kreuning', bezit vijf minuten film met daarop een douchende Marjolein. Volgens de site heeft iemand tapes gevonden voor het oude Avro-pand met oud archiefmateriaal van Keuning, die geheel ontkleed probeert een douchekop af te stellen.

De scène duurt ongeveer vijf minuten en laat de actrice meestal van achteren zien en een aantal keer van voren. Het filmpje is volgens de site zeer populair en meer dan honderd keer gedownload.

Villa Borghese

De website meldt verder dat het opnamen blijken te zijn voor de serie Villa Borghese, die in 1992 door de omroep werd uitgezonden. Keuning speelde daarin een rol. Het is onwaarschijnlijk dat de beelden op televisie zijn uitgezonden, omdat de 'crew' op de achtergrond overleg pleegt.

De Avro laat in een reactie op mokkels.nl weten in het bezit te zijn van de afgemonteerde uitzendbanden van Villa Borghese. "Die zijn zorgvuldig in het archief opgeborgen. De Avro is niet in het bezit van restmateriaal en heeft dat ook nooit in zijn bezit gehad. Bovendien is de Avro al bijna zes jaar gevestigd in een ander pand dan waar het restmateriaal zou zijn gevonden." De huidige betrekker van het pand blijkt productiemaatschappij Blue Circle zijn, de producent van onder meer RTL Boulevard.

Keuning is bekend van rollen in tv-series als Russen en Vrouwenvleugel. Voor de Avro presenteerde zij een aantal seizoenen het tv-programma Het gevoel van.