AMSTERDAM - Internetbedrijf MagicMinds ondergaat binnenkort een gedaanteverwisseling. Het bedrijf heeft een naamsverandering aangekondigd en zal breken met de zakenpartner Incoparts/Incovest.
MagicMinds

"De nieuwe naam hebben we al, maar we zijn nog bezig met onze nieuwe huistijl", aldus Eric Bartels van MagicMinds op de eigen site. "Maar we kunnen wel al verklappen dat het iets totaal anders zal zijn dan MagicMinds, zowel qua naam als qua huisstijl." Het communicatiebedrijf wil zich meer op internationaal terrein gaan begeven. Eerder kondigde het bedrijf aan een kantoor in Londen te gaan openen.

MagicMinds dat nu nog is gehuisvest in het oude pand van Oibibio in Amsterdam heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met de onderneming Incoparts/Incovest gestopt. Incoparts, dat daarvoor de onderneming Incovest oprichtte, zou het pand volledig exploiteren en daarnaast verantwoordelijk zijn voor het MagicMinds restaurant.

Reden voor het opzeggen van de relatie met Incoparts is 'het afwijken van de originele doelstellingen waardoor het restaurant slecht draait en het verkeerd publiek trekt', schrijft MagicMinds in een verklaring.