In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we onder de beveiligingslekken bij de gemeente Rotterdam en de terugkeer van de Mac Pro.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (17 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Rotterdam

De beveiliging van de gemeente Rotterdam blijkt ondermaats, waardoor een kwaadwillenden de e-mails en agenda van de burgermeester kan bekijken. Hoe kan dat, en waarom wilde de gemeente deze beveiligingslekken in eerste instantie geheim houden?

Mac Pro

Na jaren stilte rond de Mac Pro, beloofde Apple ineens een nieuwe versie van de prijzige computer op de markt te willen brengen. Maar is de Mac Pro nog op tijd?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.