In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we onder meer de Galaxy S8: de smartphone die voor Samsung wel een succes móet worden.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Galaxy S8

Samsung presenteerde woensdag de Galaxy S8 en S8+. Tijdens een eerste probeersessie viel vooral het uiterlijk op; met zijn nagenoeg randloze scherm ziet de S8 er behoorlijk futuristisch uit. Dat is voor Samsung belangrijk, want na het fiasco met de spontaanontvlammende Note 7 móet deze smartphone wel een succes worden.

Uber vs. Google

De rechtszaak tussen Uber en Google lijkt elke dag een nieuwe wending te krijgen. Heeft Uber inderdaad bedrijfsgeheimen van Google gestolen? Wat zou dat betekenen voor de zelfrijdende auto van het taxibedrijf? En waarom beroept de betrokken medewerker zich op zijn zwijgrecht?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.