AMSTERDAM - Na de 'porno-kip' , is er nu ook 'The Ask Crystal Show' op internet. Bezoekers hebben in een maand tijd meer dan honderdduizend vragen aan de virtuele talkshowhost Crystal gesteld.

De website ask-crystal.com is een iniatief van frisdrankfabrikant Vrumona (bekend van onder andere het bronwater Crystal Clear).

De meest gestelde vragen hebben vooral betrekking op relaties en uiterlijk. Veel vragenstellers willen weten of het vriendje aan de kant moet worden gezet, hoe ze een partner kunnen vinden en of het erg is om vrijgezel te zijn.

Het uiterlijk blijkt met de feestdagen in zicht veel Nederlanders bezig te houden. Enkele duizenden keren werd Crystal gevraagd om haar deskundige mening te geven over het ideale lichaamsgewicht en de te dragen kleding.

Filosofische toer

Een opvallend groot aantal vragenstellers ging op de filosofische toer en vroeg naar de zin van het leven. Ook de belangstelling voor de Amerikaanse presentatrice zelf is overweldigend: een groot deel van de vragen heeft betrekking op Crystal en haar leven. Bezoekers willen weten hoe het met haar gaat, of ze getrouwd is en wat haar leeftijd is.

En wie denkt dat Crystal soms wel toe is aan een pauze, heeft het mis. De acties zijn niet live, maar van tevoren opgenomen.