LIEMPDE - Wie op het komende Flevo Festival met vragen over het geloof of andere persoonlijke zaken zit en die anoniem wil bespreken, kan voor het eerst bij een e-pastor terecht. Via de e-mail kunnen de bezoekers hun vragen aan de pastor stellen.
Flevo Festival

De organisatoren van het jaarlijkse gospelrockfestival in het Brabantse Liempde zullen de e-mails aan het adres van de e-pastor beantwoorden. Dat heeft woordvoerster D. Veuger van het Flevo Festival dinsdag gezegd. De 25e editie van het vierdaagse evenement met muziek, theater en discussie begint donderdag op het landgoed Velder in Liempde.

De e-pastor is er volgens Veuger niet alleen voor jongeren die tijdens het festival vragen hebben, maar ook voor thuisblijvers die de website van het Flevo Festival bezoeken. Volgens de website kan de e-pastor uitkomst bieden aan jongeren die worstelen met de uiteenlopende adviezen die ze krijgen van sprekers op het festival, ouders, vrienden en God.

Festivalgangers kunnen in een cybercafé op het terrein contact leggen met de e-pastor. Die blijft, afhankelijk van de belangstelling, na het festival nog enige tijd bereikbaar, zei Veuger.

Voor een goed gesprek van aangezicht tot aangezicht staat tijdens het festival een gespreksteam met zestig medewerkers klaar. Ook een 'praatcafé' noodt tot conversatie over vragen en twijfels.