RIJSWIJK - Duizenden mensen laten op internet een bericht achter voor de zaterdag overleden Bart de Graaff. Op www.condoleance.nl hebben in de nacht van zondag op maandag ruim belangstellenden hun medeleven getoond.
www.condoleance.nl


BNN
forum

De omroep heeft zijn internetpagina geheel gewijd aan zijn oprichter. Er staat: "Een groot omroepman, een uniek tv-talent, maar bovenal een geliefd voorzitter: zo zal Bart bij de compleet verslagen BNN'ers de geschiedenis in gaan. Alles wat BNN nu is, heeft de jonge omroep aan hem te danken. BNN is wat het geworden is door Barts brutaliteit, eigenzinnigheid, vermogen om te shockeren, te ontroeren en te amuseren. Zijn onvoorstelbare doorzettingsvermogen heeft iedere BNN'er geïnspireerd."

Ook door anderen wordt De Graaff geroemd. "Je was een vechter, moedig, ambitieus. Onrechtvaardig dat je leven maar zo kort kon zijn. Ongelooflijk dat je juist in een kort leven zoveel hebt bereikt", schrijft een Amsterdammer op www.condoleance.nl. "Bart, je was een vernieuwende, toffe gozer in medialand. We moeten lang wachten tot er iemand van jouw kaliber opstaat om jouw programma's te evenaren", betuigt Chris zijn medeleven. Sommigen pleiten voor het invullen van een donorcodicil.

/NIEUWSBart de Graaff (35) overleden