AMSTERDAM - Ze hadden al hun eigen docusoap, kregen hulp van Emile Ratelband bij het vinden van een huis en zijn momenteel op tournee langs Nederlandse disco's. De Tokkies zijn de afgelopen tijd uitgegroeid van de meest beruchte familie van Nederland tot nationale troetelaso's. Net als sterren als Britney Spears, Eminem en Marco Borsato heeft de familie nu een eigen startpagina op internet.

De Startpagina heeft de familie een eigen dochterpagina gegeven: http://tokkies.pagina.nl . "De Tokkies zijn enorm populair. De zoekterm 'tokkies' staat al weken bij de meest gebruikte zoektermen op internet. Bijna dagelijks komen de Tokkies in het nieuws. Afgelopen zaterdag traden ze zelfs op in het programma Kopspijkers", verklaart Startpagina het opmerkelijke initiatief in een verklaring.

Op de pagina staan allerlei links naar internetpagina's met betrekking tot de familie. Zo staan er links over de kortstondige hulp van Ratelband bij hun huizenjacht, naar hun agenda en is er onder de noemer Tokkkies vs Flodder een link naar alles over de familie Flodder. Vader Tokkie, Gerrie Ruymgaart, is blij met zijn eigen dochterpagina: "Hoe meer aandacht, des te beter."