In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week Instagrams nieuwe functie die wel erg veel op Snapchat lijkt, en de laatste Pokémon Go-update. 

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9,3 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Instagram Stories

Instagram onthulde deze week een nieuwe functie: Instagram Stories, een nieuw scherm dat exact hetzelfde doet als het populaire Snapchat Stories. Komt Instagram hiermee weg, of laat Snapchat binnenkort nog van zich horen middels een rechtszaak?

Pokémon Go-update

Spelontwikkelaar Niantic bracht deze week de eerste grote update uit voor het populaire Pokémon Go, maar die update viel niet bij iedereen in goede aarde. Zo werden bepaalde kapotte functies niet gerepareerd maar simpelweg weggehaald. Blijft Pokémon Go eigenlijk wel leuk, of is het niet meer dan een zomerhype? 

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.