In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week bespreken we de aankondigingen van Apple deze week en hoe innovatief het bedrijf dit jaar is.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (19 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Applepresentatie

De Applepresentatie van afgelopen woensdag was ongekend vol. Er werden maar liefst vijf nieuwe producten getoond: Twee iPhones, twee iPads en een Apple TV. Daarnaast kreeg de Apple Watch ook nog twee nieuwe modellen en wat nieuwe bandjes.

Daarmee is Apple direct klaar voor de rest van het jaar. Er komt geen oktoberevenement en dus is het nu al tijd om de balans op te maken: Is Apple dit jaar innovatief geweest en zijn de vijf nieuwe producten van woensdag nu echt zo vernieuwend? We bespreken de aankondigingen en onze eerste ervaring met de iPhones, iPads en Apple TV.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.