De Twitter-bestuurders die over het productmanagement van Twitter gingen hebben het bedrijf verlaten, vlak voordat Twitter zijn kwartaalcijfers bekend maakte.

Todd Jackson, voormalig director product management bij Twitter en Christian Oestlien, voormalig vice president product management kondigden hun vertrek op Twitter aan.

Jackson begon anderhalf jaar geleden bij Twitter en maakt de overstap naar Dropbox. Oestlien werkte zo’n twee jaar voor Twitter, en verlaat het bedrijf nu voor Youtube.

Beide Twitter-bestuurders maakten hun vertrek bekend op het moment dat de beurs sloot en Twitter zijn tweedekwartaalcijfers bekend maakte. Die cijfers waren beter dan verwacht, al zegt interim-ceo Jack Dorsey ontevreden te zijn over de aanwas van nieuwe Twitter-gebruikers.

De reden van het vertrek van de twee bestuurders is niet bekend. Vorige maand stapte voormalig Twitter-ceo Dick Costolo op bij het bedrijf, waarna oprichter Jack Dorsey de functie tijdelijk overnam. Twitter zoekt nu naar een nieuwe ceo voor de langere termijn, en probeert zijn gebruikersaantal en negatieve omzet te doen groeien.