In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week bespreken we de toekomst van Google Glass op de zakelijke markt en hoe tv-kijken kan veranderen door apps als KPN Play en Vodafone TV Anywhere.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (13 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Google Glass

De slimme bril van Google is een stille dood gestorven, maar lijkt op korte termijn weer uit de dood op te staan. Dit keer wordt Glass volgens geruchten niet gericht op consumenten, maar op de zakelijke markt. Is dat een slimme zet? En komt er ooit nog wel een consumentenversie?

Toekomst van tv

Met de komst van apps als KPN Play en Vodafone TV Anywhere wordt het heel eenvoudig om live televisie onderweg te kijken. Play biedt ook on-demand films en series. Na een opmars die al jaren duurt, lijkt mobiel tv-kijken dan toch eindelijk door te breken. Toch zijn er nog wat problemen en vraagtekens die nog niet opgelost zijn.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.