In de podcast De Week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week blikken we vooruit op de gadgetbeurs CES, die begin januari plaatsvindt in Las Vegas.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (16 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

In deze aflevering blikken we vooruit op de Consumer Electronics Show (CES), die volgende week plaatsvindt in Las Vegas. Vanaf maandag worden veel grote aankondigingen verwacht van bedrijven als Samsung en LG.

We bespreken onder meer de nieuwe tv-technologie die centraal zal staan op de CES in 2015 en de aankondigingen die we verwachten op het gebied van smartphones, tablets, auto's en virtual reality.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws vanaf CES? Klik dan in de apps van NU.nl hieronder op de tag 'gadgetbeurs CES' en voeg het onderwerp toe aan Mijn NU. Je kunt zo ook een pushbericht ontvangen als er nieuws uit Las Vegas wordt geplaatst.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden.

Bekijk een lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android