Ello, het sociale netwerk dat belooft advertentievrij te blijven en de gegevens van gebruikers niet te verkopen, krijgt in 2015 een nieuw ontwerp en mobiele apps.

Dat bevestigt het sociale netwerk tegenover Venture Beat.

Er zullen officiële apps voor zowel Android als iOS worden uitgebracht. Met het nieuwe ontwerp zal er mogelijk afscheid worden genomen van het minimalistische zwart-witte ontwerp van de site. Vooralsnog waren de meeste veranderingen die Ello doorvoerde relatief functioneel en technisch. 

De site werd onlangs plotseling populair nadat het sociale netwerk onder de aandacht kwam als de 'anti-Facebook'. In enkele weken kwamen er honderdduizenden nieuwe gebruikers op de site. Vervolgens haalde het een investering van 5,5 miljoen dollar binnen, dat zal worden gestoken in productontwikkeling. 

Hoewel Ello in korte tijd veel aandacht trok, is het aantal gebruikers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de site niet erg groot, blijkt uit data van onderzoeksfirma RJ Metrics. Slechts 20 procent van de Ello-gebruikers zijn een week na inschrijving nog actief.