In de betaalde versie van Tinder wordt het mogelijk om een swipe ongedaan te maken door op een speciale knop te drukken.

Dat meldt Sean Rad, medeoprichter van Tinder, tegenover Techcrunch. Daarmee wordt één van de meest gevraagde features onderdeel van de betaalde versie van Tinder.

Bij dating-app Tinder is het mogelijk om mannen of vrouwen naar links of rechts te swipen. Naar links swipen betekent dat de gebruiker niet in de persoon is geïnteresseerd, naar rechts swipen geeft degene een goedkeuring. Velen maken echter een verkeerde beslissing tijdens het swipen, omdat zij te snel swipen of per ongeluk een verkeerde keuze maken.

Met de speciale knop kunnen Tinder-gebruikers het laatste profiel terughalen om de keuze te veranderen. Daarnaast wordt het in de betaalde versie van Tinder mogelijk om te zoeken naar mensen buiten de regio van de gebruiker.

De prijs van de betaalde Tinder-versie is nog niet bekend. Rad meldt dat het bedrijf abonnementen test die variëren tussen de 0,99 en 19,99 euro per maand.

Hoe werkt Tinder?