Twitter lijkt zaterdag te kampen te hebben met een verstoring bij het laden van de tijdlijn. Daardoor laadt het sociale netwerk niet of langzaam.

Veel gebruikers maken op Twitter melding van de problemen. Op zijn statuspagina maakt Twitter melding van een verstoring bij het vergeven van de tijdlijn van gebruikers. Twitter meldt dat het bezig is de verstoring op te lossen.

Diensten die volgens Twitter wel naar behoren werken, doen dat alsnog met een fors hogere vertraging dan normaal. Gevolg is dat gebruikers van zowel twitter.com, de officiële Twitter-apps als apps van derden problemen hebben met het laden van tweets.

Voor sommige gebruikers laden tweets niet, voor anderen zit er vertraging op het laden van berichten en weer anderen hebben een incomplete tijdlijn.

Twitter had in zijn begindagen erg vaak last van verstoringen. Gebruikers konden de site dan helemaal niet bezoeken en zagen de zogenoemde failwhale, een tekening van een walvis. Nu is Twitter vrijwel altijd zonder problemen te bezoeken.

De zes beste Twitter-apps voor je smartphone