AMSTERDAM - Maar weinig bezoekers van het jaarlijkse gospelrockfestival Flevo Festival hebben gebruik gemaakt van de 'e-pastor'. Dat heeft de organisatie van het jaarlijkse gospelrockfestival zondag aan het slot van het vierdaagse evenement bekendgemaakt.
Flevo Festival

De cyberpastor was een primeur voor het festival, maar volgens woordvoerster D. Veuger hebben weinig aanwezigen of thuisblijvers daarvan gebruik gemaakt. De organisatie zal de e-pastor waarschijnlijk binnen enkele dagen van de website verwijderen.

Het festival in het Brabantse Liempde heeft ongeveer 10.000 bezoekers getrokken. Dat waren er iets minder dan vorig jaar. Woordvoerster D. Veuger weet de lagere verkoop van dagkaarten aan het warme weer, waardoor sommige jongeren kennelijk voor ander vertier hebben gekozen. De menigte festivalgangers zwol zondagochtend tijdens de afsluitende kerkdienst met naar schatting 1000 tot 2000 mensen aan. Het was de 25e editie van het christelijke evenement, waarin muziek, theater en discussie centraal staan.

/NETCyberpastor staat festivalbezoekers bij