ARNHEM - Menno Buch wil vanaf half april op internet beelden gaan uitzenden van orgies in een van de skyboxen van stadion Gelredome in Arnhem, thuisbasis van Vitesse. De beelden zijn gratis rechtstreeks te zien tijdens thuiswedstrijden van de club en kunnen ook later nog bekeken worden.

Buch is een samenwerking aangegaan met een seksclub in het Gooi, die enkele dames zal 'uitlenen'. Mensen die mee willen doen aan de seksfeestjes, kunnen zich daarvoor opgeven. In de skybox komen zes camera's te hangen.

De voormalige uitbater van 06-seks-lijnen en televisiepresentator heeft de skybox gehuurd voor een bedrag van .000 gulden per jaar. Naar eigen zeggen is een technische proef al geslaagd, hoewel die niet in het Gelredome plaatsvond, maar ergens anders.

Buch heeft geen contact gehad met het Gelredome over de orgies. Hij denkt dat er juridisch geen problemen zijn. "Ik exploiteer niets. Ik heb er geen commerciële bedoelingen mee." Er mogen ongeveer 25 mensen tegelijkertijd in de skybox, aldus Buch.