Google heeft ruim duizend nieuwe locaties toegevoegd aan Street View. Het gaat vooral om toeristische trekpleisters, historische plekken en sportstadions. Ook zijn vijftien Nederlandse locaties toegevoegd.

De nieuw genomen panorama-foto's voor in Street View zijn afkomstig uit Europa, Zuid-Amerika, Singapore, de Verenigde Staten en Canada.

In Nederland gaat het onder meer om het stadion van FC Twente, het Vondelpark en Safaripark Beekse Bergen. Alle beelden zijn vrijdag toegevoegd en direct te bekijken.

Op Singapore heeft Google vooral stedelijke gebieden verder verkend. Zo is de Fullerton Heritage Promonade te bekijken en zijn beelden online gezet van de Singapore Zoo waarop ook daadwerkelijk dieren te zien zijn. In Europa gaat het om plekken in onder meer Spanje en Denemarken. Zo is de kathedraal van Sevilla te bekijken en kan je met een boot over de kanalen van Kopenhagen varen. 

Er zijn echter ook locaties van binnen te bekijken. In de Verenigde Staten heeft Google foto's gemaakt in het huis van Isaac Bell in Newport, Rhode Island en het Vermont State House waar 150 jaar lang debatten zijn gevoerd over wetgeving in Vermont.

In Zuid-Amerika is bijvoorbeeld het Vila Belmiro stadium van binnen te bekijken en kan bovendien rond the Basilica of the National Shrine of Our Lady Aparecida in Brazilië worden gelopen. Tot slot is in Zuid-Amerika ook het bekende Valle Nevada Resort te zien. Een van de populairste ski-resorts in Chili.

Eerder werden al de unieke Galapagoseilanden door Google vastgelegd en dook het bedrijf met speciale camera's naar koraalriffen om deze te fotograferen. 

In een blog linkt Google naar de belangrijkste locaties