AMSTERDAM - In de RAI in Amsterdam is woensdag de InterNetworking Event begonnen. Dit jaar is de beurs opgedeeld in zes verschillende thema-zones, de Security, System & Networking, Enterprisesoftware, Digital Imaging, Consultancy en E-business & Telecom zone.
InterNetworking Event

Vooral security-gerelateerde onderwerpen (virussen en hackers) en opslagmogelijkheden staan volop in de belangstelling dit jaar. De organisatie verwacht ongeveer 25.000 bezoekers.

Vooruitlopend op dit ict-evenement werden dinsdagavond diverse awards uitgereikt. Zo ging de ICT Personality Award 2002 dit jaar naar de twee SURFnet-directeuren Kees Neggers en Boudewijn Nederkoorn.

Namens het Ministerie van Economische reikte Staatssecretaris Ybema de Broos van Erp Prijs uit, de aanmoedigingsprijs voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf. Dit jaar ging die prijs naar DMDsecure.

Verder kreeg Gerard Prins van Unilever Bestfoods de E-Manager van het Jaar-award, Kahuna Network Solutions kreeg de ICT Company van het Jaar-award en Albert.nl, de site van grootgrutter, sleepte de E-business Boardroom Award in de wacht.