UPC heeft vanaf woensdag nieuwe abonnementen voor internet, tv en bellen beschikbaar gemaakt. De maximale internetsnelheid is verhoogd van 120 Mbps naar 200 Mbps.

De abonnementen zijn per direct beschikbaar voor nieuwe abonnees, maar de snelheid van 200 Mbps is nog zeer beperkt beschikbaar. UPC stelt alleen dat de snelheid 'stapsgewijs beschikbaar zal komen in heel het netwerk'.

Er wordt bovendien nog gekeken naar de mogelijkheid het internet van 200 Mbps ook aan bestaande klanten aan te bieden. Daarover is dus nog geen duidelijkheid.

Het extra snelle internet wordt aangeboden in het Alles in 1 Extreme Power-pakket waarvoor 89,50 euro per maand betaald moet worden. Momenteel lopen er bovendien een aantal acties. De uploadsnelheid ligt op 20 Mbps, er wordt onbeperkt bellen naar vast en mobiel aangeboden en naast digitale tv is er ook gratis Film 1 beschikbaar.

Overige pakketten

Dit abonnement is dus alleen beschikbaar voor klanten die internet van 200 Mbps op hun postcode al kunnen ontvangen. Voor anderen is het Extra Power-pakket beschikbaar voor 69,50 euro per maand met een downloadsnelheid van 150 Mbps en een uploadsnelheid van 10 Mbps. Ook hier zit Film 1 bij de prijs inbegrepen.

Onder deze twee abonnementen zijn er nog drie pakketten beschikbaar met minder hoge snelheden, minder gratis diensten en eventueel minder tv-zenders. Huidige abonnees beschikken in hun abonnement over maximaal 120 Mbps.