AMSTERDAM - Voetbalsupporters die de ontknoping van de eredivisie via internet hadden willen volgen, komen zondagmiddag bedrogen uit. De website van Eredivisie Live is niet goed bereikbaar.

Op Twitter wordt veel geklaagd over de betaalde stream. De klagers wilden de wedstrijd van Ajax tegen FC Twente via het kanaal op internet volgen.

Een woordvoerder van Eredivisie Live liet zondagavond in een reactie weten: ''Er zijn nog een aantal vragen die ook wij zelf graag beantwoord zien door de betrokken partijen die de online streaming voor ons verzorgen. Duidelijk is in ieder geval dat de interesse in de zinderende ontknoping massaal was, en zelfs van een dusdanig niveau dat op zeker moment toegang tot de wedstrijden is gesloten om zo de kwaliteit voor de kijkers te kunnen blijven waarborgen. ''

Hij raadt bezoekers met een geldige code die niet in staat zijn geweest de wedstrijd te volgen, aan contact op te nemen met de klantenservice van Eredivisie Live, ''waarna we hen het aankoopbedrag zullen retourneren''.

Bekijk reacties op Twitter via NUlive.nl