AMSTERDAM – De website van de broer van Geert Wilders, Paul Wilders, is afgelopen week op zwart gegaan door een aanval van hackers.

Dit meldt Bright.

Bij de zogeheten DDoS-aanval werd de site vanaf allerlei computers bestookt. Hierdoor raakte de server waarop de site van Wilders draait, Dutchpolitics.net, overbelast.

De site is nog wel te bereiken via Dutchpolitics.org. Tegenover Bright verklaart Paul Wilders dat een dergelijke aanval plaastvindt als ‘er zaken op mijn website staan die mensen onwelgevallig zijn’.

De broer van de PVV-leider trad vorig jaar in de openbaarheid door aan te schuiven bij Pauw & Witteman.

Aids

Op zijn weblog laat hij zich kritisch uit over de partij van zijn broer. Onlangs sprak hij over een kandidaat-raadslid van de PVV die voorstelde mensen met aids te brandmerken: “Een sprekend voorbeeld van falend screeningbeleid van de PVV”.

Paul Wilders was al eerder het slachtoffer van een DDoS-aanval. Aangezien hij nu weer van hostingprovider moet wisselen overweegt hij te stoppen met zijn website.

“Als dit nog vaker gebeurt, geef ik de pijp wellicht aan Maarten. Deze site is voor mij een bijkomstigheid. Het is niet mijn levenswerk.”