Verschillende teststraten en vaccinatielocaties blijven ook dinsdag gesloten vanwege de weersomstandigheden. Zondag waren alle locaties dicht en maandag ging een aantal locaties niet open vanwege de gladheid en de sneeuw.

GGD Rotterdam-Rijnmond opent een beperkt aantal locaties. Locaties Topsportcentrum, Kralingse Zoom, Koperstraat en Zuidland blijven tot nader order gesloten.

Coronatestlocatie Gorinchem blijft tot en met 14 februari gesloten, meldt GGD Zuid-Holland Zuid. Tot diezelfde dag blijft ook de autoteststraat in de RAI Amsterdam niet toegankelijk.

De vaccinatielocatie in Alkmaar gaat volgens GGD Hollands Noorden dinsdag ook nog niet open. In de regio Utrecht rijden de mobiele testbussen tot en met woensdag niet.

In veel andere regio's zijn de locaties dinsdag in principe open. De regionale GGD's bepalen zelf of ze locaties sluiten vanwege het weer. Als een test- of vaccinatielocatie gesloten blijft, worden mensen met een afspraak gebeld en ingedeeld op een andere locatie of een ander tijdstip.