We eten graag Hollandse kost, maar vinden de buitenlandse keuken net zo lekker.

Stamppot rauwe andijvie, gehaktballen, spruitjes, gekookte aardappelen: zie hier een aantal voorbeelden van de populaire Hollandse pot. We houden ook van de buitenlandse keuken, vooral van Italiaans en Oosters. Tel daar populaire groenten als bloemkool, broccoli en sperziebonen bij op, en je hebt een flinke lijst waaruit je kunt kiezen als je inspiratie nodig hebt voor het avondeten.

Oosterse bloemkool
Dat kiezen valt alleen niet altijd mee. Vandaar dat Knorr je helpt met de Variatie Top 10. Op de website van Knorr vind je variatietips voor bloemkool, broccoli, sperziebonen en wereldgerechten. Elk seizoen worden hier nieuwe Top 10 lijstjes aan toegevoegd. Of het nou Hollands is, Italiaans, Oosters, of een combinatie daarvan: met de tips van Knorr zorg je snel voor gevarieerde maaltijden. Bloemkool is nu in het seizoen en bijvoorbeeld heerlijk bij Kip Madras, sperziebonen passen perfect bij roomsaus en rode ui en broccoli is onweerstaanbaar in Lasagnette.

Kijk voor alle variatips op Knorr.nl/variatietop10 en tover in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel.