Vind jij Utrecht ook zo’n geweldige stad en ben je er op zoek naar een betaalbaar appartement?  Dan is een appartement in Your Urban Space misschien wel wat voor jou. In Kanaleneiland-centrum vindt een grote gebiedsontwikkeling plaats. 

Het vernieuwde woongebied ligt langs de Churchilllaan, tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en het winkelcentrum van Kanaleneiland. Een ideale plek ten opzichte van lokale voorzieningen, het centrum van Utrecht dat op 15 minuten fietsen ligt, openbaar vervoervoorzieningen en het wegennet.

Het gebied bestaat uit 4 deelplannen. Elk deelplan heeft een gezamenlijke binnentuin in het hart met daaromheen renovatieappartementen, koopwoningen en nieuwbouwappartementen. De koopappartementen in Your Us 11 aan de Rooseveltlaan en Your Us 12 aan de Auriollaan zijn al grondig gerenoveerd, razend snel verkocht en nagenoeg allemaal opgeleverd aan de nieuwe eigenaren.

Deze zomer is Heijmans begonnen met de renovatie van de volgende gebouwen. Zo kan er straks gehuurd worden in het tweede en derde deelplan en gekocht in het vierde. Als je gaat voor slim investeren, biedt Your Us 13 aan de Monnetlaan je de mogelijkheid om je slag te slaan en een leuk, licht en ruim en betaalbaar appartement te kopen.

Your Us 13 telt 56 renovatie koopappartementen. De 8 4-kamerappartementen (ca. 78 m2) op de begane grond hebben een hoog afwerkingsniveau. Deze zijn nieuw gerealiseerd. De overige 2- (ca. 40 m2) en 4-kamerappartementen (ca. 76 m2) op de verdiepingen zijn bestaande appartementen die je klusklaar koopt. De buitenzijde wordt grondig gerenoveerd en de appartementen worden allemaal voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet, nieuwe binnendeuren, CV en MV.

Naast klusklaar kun je als je wilt ook ‘inrichtingsklaar’ of ‘woonklaar’ laten opleveren. Dan worden de appartementen verder afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glad gestuukte wanden, gespoten plafonds, geschilderde kozijnen, nieuwe schakelaars en stopcontacten, maar ook aan een luxe, door jou uitgekozen laminaatvloer. 


De bestaande appartementen zijn allemaal net even anders. In maatvoering, maar ook in indeling of afwerking. Zo zijn bijvoorbeeld de wandafwerking en indelingswijzigingen nog precies als de laatste bewoner het heeft achtergelaten. What you see, is what you get.

Je kiest het appartement dat het beste bij je past of pikt diegene eruit waar je minder hoeft te klussen. Ben je kritisch, dan is het dus slim om zo snel mogelijk je keuze te maken. Tijdens de start verkoop op 8 oktober a.s. kun je de  appartementen bezichtigen en kom je er dus achter welk appartement je voorkeur heeft.

Heijmans nodigt je uit om 8 oktober tussen 10.00 – 12.00 uur langs te komen op de Monnetlaan 16. De brochure, prijslijst en technische omschrijving e.d. liggen dan voor je klaar.

Kijk voor meer informatie op: Yoururbanspace.nl/for-sale of Facebook.