De politie heeft na een uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdagavond tot nu toe een tip binnengekomen over het dodelijke steekincident bij het Jaagpad in Groningen waarbij een hardloper om het leven kwam. In de uitzending werd een foto van een mes getoond.

Het is vermoedelijk hetzelfde type mes als waarmee het slachtoffer om het leven is gebracht. Het mes is te koop bij de Action. Het voorwerp waarmee de student is neergestoken, is nog altijd niet gevonden.

De politie deed in het televisieprogramma ook een oproep aan getuigen om zich te melden. Zo wil de politie graag in contact komen met onder andere drie mannen die in de buurt van het steekincident stonden. Ook zoekt de politie nog een jongeman op een zogenaamde 'opoefiets'die rond het tijdstuip van de moord over het Jaagpad fietste.

De politie wil graag meer weten over vier mogelijke getuigen die op een sportveldje naast het Jaagpad stonden. Deze mannen droegen een donkere broek met lange bovenkleding en stonden tegen een hangrek aan de linkerzijde van het sportparkje.