De politie is dringend op zoek naar getuigen rond het fatale steekincident aan het Jaagpad in Groningen dat dinsdag 14 mei plaatsvond. Hierbij kwam een 27-jarige man om het leven.

Het incident vond plaats op dinsdag 14 mei rond 19.15 uur achter het nabijgelegen sportcentrum ACLO, meldt de politie. Het 27-jarige slachtoffer is ter plaatse overleden. Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het incident.

Eerder heeft de politie een compositietekening van de verdachte vrijgegeven. De verdachte is vermoedelijk tussen de 25 en dertig jaar oud en tussen de 1.70 en 1.80 meter.

Agenten hebben al enkele getuigen gesproken, maar komen graag in contact met meer getuigen. De politie wil graag weten wie er dinsdag 14 mei tussen 18.30 en 19.30 uur in de omgeving van het Jaagpad aanwezig waren en het slachtoffer mogelijk hebben gezien.

Het slachtoffer droeg een zwart shirt met korte mouwen en een gele streep, een zwarte hardloopbroek met een rode streep en blauwe Asics sportschoenen. De politie heeft beelden vrijgegeven van de kleding die het slachtoffer droeg.

Mensen die het slachtoffer of de verdachte mogelijk gezien hebben, worden dringend opgeroepen om contact op te nemen met de politie.