De drie grote sportclubs bundelen op 11 november de krachten tijdens 'Super Sunday'. Zo kunnen de sportfans achtereenvolgens wedstrijden bijwonen van FC Groningen, Donar en Lycurgus. 

De voetballers van de FC trappen Super Sunday om 12.15 uur af in de derby tegen SC Heerenveen. De fans hebben dan een uurtje om naar MartiniPlaza af te reizen waar de basketballers van Donar om 15.00 uur tegen Apollo Amsterdam spelen.

Vervolgens speelt volleybalclub Lycurgus in dezelfde hal om 18.00 uur de topper tegen Draisma Dynamo. 

Het idee voor de superzondag is afkomstig van Lycurgus, dat de fans van de andere clubs wil verleiden om ook eens bij de volleyballers te komen kijken. Er moest wel speciale toestemming van de volleybalbond komen om de wedstrijd van Lycurgus op de basketbalvloer van Donar te laten spelen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat fans een passe-partout konden kopen voor alle drie de wedstrijden. FC Groningen kan niet meedoen aan die actie, omdat ze al veel kaarten voor de derby hebben verkocht.

Ze gaan wel meedoen in de communicatie rondom Super Sunday. Er komt wel een combikaart voor de wedstrijden van Donar en Lycurgus.