Nog tot 20 april vinden diverse werkzaamheden plaats aan de Paterswoldseweg. De werkzaamheden leiden tot stremmingen voor het verkeer, onder meer bij de Parkweg en ter hoogte van de spoorwegovergang.

Een deel van het fietspad langs de Paterswoldseweg is gedurende de werkzaamheden gestremd, zo meldt Groningen Bereikbaar.

Fietsers vanuit de stad richting het zuiden worden omgeleid. Fietsers vanuit het zuiden richting de stad hebben geen last van de stremming.

Spoorwegovergang

Van 6 tot 9 april is het gedeelte van de Paterswoldseweg ter hoogte van de spoorwegovergang in beide richtingen gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Het verkeer wordt omgeleid via het Emmaviaduct.

Parkweg

Tussen 13 en 16 april wordt een klein gedeelte van de Paterswoldseweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer in zuidelijke richting. Het verkeer kan om de werkzaamheden heen rijden en hoeft geen omleiding te volgen. De snelheidslimiet wordt tijdelijk verlaagd naar 30 kilometer per uur.