Komende nacht en in de nacht van donderdag op vrijdag wordt er gewerkt aan de A28 ter hoogte van de Brailleweg. Hierdoor is één rijstrook op de A28 richting Julianaplein afgesloten. Omwonenden kunnen geluidshinder ervaren.

Ook is de onderdoorgang vanaf de Vondellaan richting het centrum dicht en is de oprit van de A28 richting het centrum bij de Van Ketwich Verschuurlaan afgesloten. Automobilisten krijgen het advies de omleidingsborden te volgen.

Combinatie Herepoort gaat een nieuwe wegmarkering aanbrengen en de rijstroken worden opgeschoven. De werkzaamheden waren eigenlijk gepland voor begin maart, maar zijn vanwege de vorst uitgesteld.

Er wordt gewerkt vanaf 19.30 uur tot 06.00 uur. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd omdat er een gedeelte van de weg afgezet moet worden, er is op dit tijdstip minder verkeer dat hier hinder van ondervindt. Ook kan het werk dan veiliger worden uitgevoerd.

Geluidshinder

Hoewel Combinatie Herepoort de werkzaamheden achter de geluidschermen van de A28 uitvoert, kunnen inwoners van de omliggende wijken geluidshinder ervaren.