Nog geen plannen voor deze tweede paasdag? Dan wordt het nog lastig kiezen, want er is genoeg te doen!

Zo is de Vismarkt in Groningen paasmaandag het decor van een zeldzaam mooie markt: een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruikte spulletjes, vintage en retro-artikelen.

Paasmarkt

Op het Winkelplein Reitdiephaven wordt een vrolijke en kleurrijke Paasmarkt georganiseerd. Met leuke dingen voor het hele gezin.

Taartrovers Film Festival

In het Groninger Forum kun je Paasmaandag nog net het staartje meepakken van het Taartrovers Film Festival. Een festival barstensvol films, workshops en installaties voor kinderen tussen de 2 en 9 jaar.

Voor én na de film mogen de bioscoopbezoekertjes op vertoon van hun filmkaartje vrij spelen in de ‘Speeltuin van de verbeelding’.  Er zijn film-studiootjes met een landschap van pop-up boeken om animatiefilms te maken en ook is er een speurtocht om geuren uit beroemde kinderboeken op te snuiven.

Groninger Museum

Ook het Groninger Museum is vandaag geopend. Het is de laatste dag dat de tentoonstelling Ook Romantiek, met het virtueel panorama PanoramaRomantica, te zien is.