Tien bedrijven in race voor Groninger Ondernemingsprijs

Tien bedrijven uit de provincie Groningen zijn genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs. Zeven bedrijven zijn gevestigd in de stad Groningen.

"We hebben dit jaar een ijzersterke lijst met prachtige en zeer uiteenlopende bedrijven", zegt de Groningse gedeputeerde en juryvoorzitter Patrick Brouns.

De twintigste editie van deze prestigieuze ondernemingsprijs gaat tussen de stad-Groningse bedrijven Century Autogroep, The Factor E, InnoCore, Inter Psy, Organ Assist, Target Holding en Team 4 architecten. Ook Holthausen Groep  uit Hoogezand, SealteQ uit Stadskanaal en MF Shipping Group uit Farmsum maken kans.

De finalisten krijgen de komende maanden bezoek van specialisten. Ook moeten ze in september nog een presentatie houden. Uiteindelijk kiest de jury uit de tien genomineerden nog eens drie finalisten.

Finaleavond

De finalisten krijgen een grondig onderzoek naar hoe het bedrijf er financieel en organisatorisch voorstaat. Ook wordt gekeken naar de sfeer en de bedrijfscultuur.

Uiteindelijk wordt op 30 november tijdens een grote finaleavond in MartiniPlaza bekend gemaakt wie de Groninger Ondernemingsprijs wint.

Lees meer over:
Tip de redactie