Man uit Groningen ontvoerd en mishandeld

Een 47-jarige man uit Groningen lijkt in de nacht van maandag op dinsdag ontvoerd en mishandeld te zijn. De politie heeft inmiddels een 28-jarige vrouw uit Eelde aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid.

De man belde die bewuste nacht aan bij een huis in Glimmen. Hij zei dat hij ontvoerd was en daarna in de buurt was achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens de man was hij maandagavond met de auto bij zijn eigen woning vertrokken. Wat is daarna gebeurd is, weet hij niet precies. Feit is dat hij verwondingen aan zijn hoofd heeft opgelopen en dat hij zonder zijn auto is achtergelaten in een bos in Glimmen. De politie heeft direct sporenonderzoek gedaan en is een zoektocht naar de auto gestart.

De auto van de man werd woensdagavond aangetroffen bij een woning in Eelde. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Donderdag is de bewoonster van die woning, een 28-jarige vrouw, aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering en/of mishandeling.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Tip de redactie