Op maandag 25 juli start de reguliere kaartverkoop voor het Noorderzon Performing Arts Festival, dat paatsvindt van 18 tot en met 28 augustus.

Vanaf die dag kunnen er kaarten voor de vele voorstellingen gekocht worden via de website van het festival. Daarnaast is het vanaf maandag mogelijk om kaarten te kopen bij het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre aan de Grote Markt.

Mystery Tour

Nieuw dit jaar is de 'Mystery Tour'. Wie hiervoor kaarten koopt, hoort pas op de dag zelf welke voorstellingen hij zal bezoeken. Er zijn zowel korte als lange Mystery Tours samengesteld door de organisatie.

Keuzehulp

Voor bezoekers die niet naar het ticket- en infocentrum in het Grand Theatre kunnen komen, is het mogelijk om via een chatfunctie op Noorderzon.nl informatie en advies in te winnen bij medewerkers van het festival.

Noorderzon Performing Arts Festival

De 26e editie van het Noorderzon Performing Arts Festival vindt plaats van 18 tot en met 28 augustus.

Het festival  is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot het grootste zomerfeest van Groningen. Het kloppende hart van Noorderzon is het idyllische Noorderplantsoen, waar gedurende elf dagen een groot, vrij toegankelijk festivaldorp verrijst waar theater, dans, muziek, literatuur en beeldende kunst hand in hand gaan met eten, drinken en ontmoetingen.

Voorstellingen vinden plaats in tenten of op buitenpodia in het Noorderplantsoen en op vele locaties en partnerpodia in de binnenstad van Groningen (Noorderzon DownTown).