FC Groningen zoekt verdedigers

FC Groningen heeft zijn selectie voor komend seizoen nog niet volledig op orde. Volgens clubdirecteur Hans Nijland wordt nog hard gezocht naar twee nieuwe verdedigers.

"We hebben nog steeds de wens om onze eerste selectie uit te breiden met twee directe versterkingen voor de verdediging", aldus Nijland op de website van zijn club.

Fans hoeven echter niet te rekenen op een aanwinst op erg korte termijn: "Op dit moment valt niet te verwachten dat we dit vandaag of morgen voor elkaar hebben", zo zegt de algemeen directeur. "Hoewel we goed in kaart hebben waar onze wensen en mogelijkheden liggen, hebben we ook te maken met financiële grenzen."

Daarnaast wil de technische leiding van de club geen overhaaste beslissingen nemen. "Natuurlijk is de meest ideale situatie dat versterkingen zo snel mogelijk aansluiten bij de selectie, maar we wachten liever een week langer met handelen, dan dat we nu een overhaaste beslissing nemen of onverantwoorde keuzes maken. Dat wat we doen moet passen, zowel sportief als financieel."

Tip de redactie