Ariola Delicatessen in de Folkingestraat is verkozen tot de ‘Leukste winkel van Nederland’. Ariola won het in een nek-aan-nekrace nipt van Broodje van Eigen Deeg, aan de Brugstraat. Het verschil was slechts 29 stemmen.

De verkiezing werd georganiseerd door NLStreets. Ariola wist in totaal 1361 stemmen binnen te halen. Broodje van Eigen Deeg scoorde 1332 stemmen van het publiek. In 2010 ging Ariola er ook al met de eerste prijs vandoor.

Ariola Delicatessen is een kleine zaak met een groot assortiment aan Italiaanse specialiteiten. De zaak heeft een open keuken, waar voornamelijk zelfgemaakte gerechten worden bereid. De klanten roemen de warme, niet-commerciële sfeer. Voor velen gaat er zelfs niets boven Ariola, ‘de gezelligste, lekkerste en aardigste winkel in Nederland’.

In Broodje van Eigen Deeg waan je je in Frankrijk. Ze bakken hier brood volgens de traditie van het oude Franse ambacht. De heerlijke geur van versgebakken baguettes, boules en croissantjes komt je bij binnenkomst tegemoet. Het assortiment bestaat naast brood ook uit zoete broodjes, gebakjes, olijfolie, tapenades en confiture.