MartiniPlaza staat zondag nog helemaal vol met foodtrucks en eetkraampjes tijdens De Culinaire Verleiding. Ook vintagemarkt Klein Berlijn maakt deel uit van het evenement.

Op de Culinaire Verleiding is van alles te proeven en te koop: van Surinaamse roti tot Hollandse runderstoofpot en van biologisch tot lekker ongezond. De foodtrucks vormen samen een gezellig pop-up restaurant. De Culinaire Verleiding is meer dan een groot eetfestijn: er zijn ook wijn- en whisky proeverijen, muziek, theater en er is vermaak voor de kleintjes.

Op de Streekmarkt staan verschillende lokale ondernemers, hobbyboeren en andere professionals uit de omgeving om hun specialiteiten uit de provincie, streekproducten en andere Groningse lekkernijen te laten proeven.

Met de buiken vol kunnen de bezoekers na afloop uitgebreid rondsnuffelen op de vintagemarkt Klein Berlijn. Deze markt beleefde na afloop van de Nacht van de Mode haar eerste editie en was toen een groot succes. Tijdens de Culinaire Verleiding vindt de tweede editie van de vintagemarkt plaats. Dit keer dus overdekt, maar wél weer met diverse standhouders die volop leuke vintagespulletjes aanbieden.