De selectie van volleybalclub Abiant Lycurgus is compleet met het vastleggen van Oscar Scholing. Hij verlengde zijn contract met een jaar.

Dat meldt de volleybalclub op hun site.

In totaal telt de selectie nu dertien spelers. Zeven spelers speelden vorig jaar ook al voor het team. Coach Arjan Taaij vindt dat het team weer een stukje sterker is dan in het vorige seizoen. “Mede dankzij de steun van onze trouwe sponsoren hebben we een groep kunnen samenstellen waarover ik erg tevreden ben. Het doel voor komend seizoen is duidelijk: we gaan voor de prijzen!”, aldus de coach in een persbericht.

Oscar Scholing maakt sinds 2013 deel uit van de eerste selectie. Hij ondervindt op de middenpositie flinke concurrentie van Dennis van der Veen, Sander Scheper en de Australiër Jacob Guymer. Jay Blankenau (Canada) en Sam Gortzak zijn komend jaar de spelverdelers. Tjerk Derksen, Steve Irvin (VS), Auke van der Kamp en Chris Voth (Canada) zijn de passer/lopers. Wytze Kooistra en Gino Naarden staan op de diagonaal-positie. Just Dronkers is de libero.