Een 25-jarige inwoner van Sappemeer is tijdens de Zuidlaardernacht met een mes in zijn rug gestoken.

Dat meldt de politie. De man had volgens de politie op de Brink ruzie gekregen met een 43-jarige man uit Nootdorp. Tijdens de ruzie zou hij de Sappemeerster hebben neergestoken. De verdachte is aangehouden. In de buurt van de plek van de steekpartij is een mes gevonden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het was niet het enige incident tijdens de Zuidlaardernacht. Een 22-jarige inwoner van Roderesch is de Koningstraat mishandeld en beroofd. De man wilde iets uit zijn auto pakken en werd door vermoedelijk drie personen geschopt en geslagen. De tot nu toe onbekende daders gingen er met een telefoon, portemonnee en een ketting vandoor. Het slachtoffer moest langs een dokterspost.

En een 17-jarige jongen uit Tynaarlo is opgepakt omdat hij op de Stationsweg een andere jongen had geslagen. De tiener zit vast. Een 23-jarige inwoner van Hoogezand is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hij had eerder de nacht al ruzie gehad met een inwoner van Zuidlaren. Ook een 32-jarige inwoner van het Duitse Hullhorst is tijdens de Zuidlaardernacht in de boeien geslagen. Hij bemoeide zich met de arrestatie van een feestganger door de politie.