Dj Fajah Lourens vindt dat iedereen fit kan worden en een gezonde levensstijl kan nastreven. "Zelf als je een druk leven hebt is dit mogelijk, kijk maar naar mij."

Dit zegt Lourens woensdag tegen NU.nl. 

"Ik ben zelf ook enorm druk. Ik werk, ben moeder en ben dj. Maar dat betekent niet dat ik geen gezond leven kan leiden." 

Lourens heeft woensdagmiddag haar eigen online sportplatform, genaamd Mykillerbodymotivation.com, gelanceerd in Amsterdam. 

Twee jaar geleden is Lourens naar eigen zeggen begonnen met een 'grondige metamorfose' van haar lichaam. Ze is op haar voeding gaan letten en traint minimaal vijf keer per week om haar lijf, uiterlijk en conditie in topvorm te krijgen. 

'Killerbody'

"Ik kreeg continu mailtjes en berichten waarin mensen mij om advies vroegen. Daarom ben ik met deze website begonnen. Iedereen kan een killerbody krijgen."

Op de site komen onder meer fitnessexperts, -modellen, voedingsdeskundigen en artsen aan het woord. Ook zijn tegen betaling trainingsschema's en filmpjes van Lourens eigen sportieve prestaties verkrijgbaar.