In Londen is er een ware run ontstaan op een nieuw wondermasker, het hormoonmasker. Het masker was in een week uitverkocht. In Amerika zelfs binnen een dag.

Het gaat om het Perfect Mask van het merk 3Lab en het is een hormoonmasker. Sterren als Kate Hudson, Jennifer Lopez en Helen Mirren zijn grote fans van het product. In het masker zit een kunstmatige groeihormoon dat de lichaamseigen hormonen nabootst.

Na het hormoonmasker zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Ook helpt het goed tegen een doffe en slappe huid. Ook zou je er een gezonde gloed van krijgen.

Degene die het hormoonmasker nu nog willen aanschaffen, komen op een wachtlijst te staan. Een pakket van zes maskers kost ongeveer 86 euro.

Christine Benson van de Londense winkel Selfridges zegt dat het hormoonmasker aan alle verwachtingen voldoet. "Ik heb veel gezichtsmaskers geprobeerd, maar vaak doen ze niet wat ze beloven. Dit hormoonmasker is echt revolutionair, in slechts 10 minuten ziet je huid er beter uit en voelt ook veel beter. Zelfs beter dan na een gezichtsbehandeling bij de schoonheidspecialist. Je huid gaat er echt van stralen.", aldus Benson.