Mannen gaan liever door het leven zonder vriendin dan zonder haar. Uit een enquête blijkt dat ze dat het vervelendst zouden vinden.

Aan de mannen werd de vraag gesteld wat ze vervelender zouden vinden: kaal zijn, vrijgezel zijn, slecht kunnen sporten of hard snurken. Ruim 40 procent antwoordde dat ze kaal zijn het meest vervelend zouden vinden.

Gevolgd door slecht sporten met 23 procent. Vrijgezel zijn stond op nummer drie met 20 procent. Snurken werd als minst problematisch ervaren.

Appelmoes
52 procent van de ondervraagden gaf aan al last te hebben van een wat dunner wordende haardos. Niet alle mannen zijn zo onzeker dat alle middelen worden aangegrepen om het haar te redden.

21 procent zou het laten bij wat het was. 55 procent zou een shampoo proberen. 19 procent gaf aan alles te proberen: haartransplantatie, haargoeroe, appelmoes op het hoofd of een toupet.

Grapjes
55 procent gelooft dat grapjes maken over kaalheid het beste werkt voor de acceptatie. 20 procent daaraantegen heeft weer liever niet dat er een grapje over gemaakt wordt.