Elke maandag is het weer een verrassing welke titels voor de Virtual Console van de Wii we gepresenteerd krijgen. Op zich leuk, zo'n verrassingsaspect, maar waarom niet gewoon iets van tevoren aankondigen zodat iedereen watertandend afwacht om zijn Wii-punten voor de gewenste aankomende titels kan spenderen?

Elke maandag is het weer een verrassing welke titels voor de Virtual Console van de Wii we gepresenteerd krijgen. Op zich leuk, zo'n verrassingsaspect, maar waarom niet gewoon iets van tevoren aankondigen zodat iedereen watertandend afwacht om zijn Wii-punten voor de gewenste aankomende titels kan spenderen? Dat dacht Nintendo UK ook, vandaar dat we nu de Europese line-up van het eerste kwartaal van 2007 gepresenteerd krijgen.

Nintendo 64:
Mario Kart 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time

SNES:
Street Fighter II: World Warrior
Super Contra
Super Mario World

TurboGrafx-16:
Soldier Blade
Double Dungeons
New Adventure Island

Genesis:
Streets of Rage
Bio-Hazard Battle
Comix Zone
Gain Ground
Bonanza Bros

Dus als je net het vorige 3D-avontuur van Zelda op de Wii hebt afgerond, kun je je nostalgie de vrije loop laten in Ocarina of Time. En hopelijk wordt het wachten op Super Mario Galaxy ook wat verzacht door de heruitgave van de SNES-titel met de besnorde loodgieter in de hoofdrol.