De gamestudio's Harmonix, Uppercut Games en Supermassive Games werken aan exclusieve games voor Googles gamestreamingdienst Stadia, heeft Google dinsdagavond aangekondigd. Daarnaast is de nieuwe exclusieve multiplayergame Outcasters gepresenteerd.

Harmonix is bekend van de Rock Band-games en Supermassive Games bracht de horrorgame Until Dawn uit. Uppercut Games maakte de mobiele game Epoch.

De drie studio's werken op dit moment aan games die exclusief voor Google Stadia uit gaan komen. Het is verder niet bekend wat voor games ontwikkeld worden of hoe ver de studio's zijn met de ontwikkeling van de games.

Daarnaast heeft Google dinsdag meerdere games aangekondigd die op het platform gaan verschijnen, waarvan een aantal exclusief. Zo komen de Hitman-games naar Google Stadia en wordt de online multiplayergame Outcasters exclusief ontwikkeld voor Google Stadia. Outcasters is een multiplayershooter waarin tot acht spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Ook kan het derde deel in de Orcs Must Die!-serie vanaf dinsdagavond exclusief gespeeld worden door Google Stadia Pro-abonnees.

Bekijk hier de trailer van Outcasters, Only on Stadia
86
Bekijk hier de trailer van Outcasters, Only on Stadia