Spelers van battle-royalegame Apex Legends kunnen vanaf woensdag draken spotten in het spel. Maker Respawn Entertainment heeft draken toegevoegd in aanloop naar een grote update van het spel.

Eerder waren er al geruchten dat het schietspel draken zou krijgen. Nu zijn de eerste fantasiewezens gespot door spelers van het spel. Op Twitter bevestigde Respawn Entertainment de nieuwe toevoeging.

Het doel van het spel is dat spelers elkaar in teams van drie proberen te verslaan. Dit doen ze door wapens en uitrusting te verzamelen en elkaar neer te schieten. Het team dat als laatste overblijft, wint.

De draken vliegen hoog boven de strijdende spelers, maar meerdere spelers hebben de draken al weten neer te schieten. De draken dragen zogeheten 'death boxes' van verslagen spelers. Hierin zitten de wapens en uitrusting van de speler, die de schutter vervolgens zelf kan gebruiken om het spel te winnen.

Begin juli krijgt Apex Legends een grote update, met daarin een nieuw wapen en speelbaar personage. De draken lijken een voorproefje van deze update.