Het schietspel Fortnite heeft een nieuwe modus gekregen: Horde Rush. Hierin nemen spelers het niet tegen elkaar op, maar moeten ze samen honderden vijanden verslaan. De nieuwe modus is per direct beschikbaar.

Fortnite staat bekend om de spelmodus battle royale, waarin spelers elkaar moeten verslaan in een steeds kleiner wordend speelveld. In de nieuwe modus moeten de spelers juist samenwerken om van een steeds grotere horde aan computergestuurde zombies te winnen.

Horde Rush lijkt op de save-the-worldmodus die spelontwikkelaar Epic Games in eerste instantie ontwikkelde, totdat de gratis battle-royaleversie populair werd. In deze betaalde spelmodus konden spelers een eigen fort bouwen om weerstand te bieden tegen steeds grotere hoeveelheden zombies.

Horde Rush werkt op een vergelijkbare manier, maar is speelbaar via de free-to-playversie van de game. Vier spelers nemen het samen tegen hordes aan zombies op, waarbij aan het einde een eindbaas verslagen moet worden.

Net als in de battle-royalemodus moeten spelers op zoek naar wapens. Daarnaast kunnen ze materialen verzamelen om forten te bouwen.