Het is in FIFA 19 mogelijk om ook in de Champions League te spelen. Dat bevestigt ontwikkelaar EA tijdens een evenement vlak voor gamebeurs E3.

De komst van de Champions League in de game kwam eerder al naar buiten, toen Evert ten Napel tijdens een tv-uitzending per ongeluk zei dat de optie wordt toegevoegd. Ten Napel neemt stemcommentaar op voor het spel.

Details over de nieuwe spelmodus zijn nog niet bekendgemaakt. Het is daarnaast ook nog mogelijk om het WK na te spelen in het voetbalspel.

Eerste beelden FIFA 19 te zien in trailer
84
Eerste beelden FIFA 19 te zien in trailer

Fortnite in Battlefield

De uitgever toonde ook nieuwe beelden van schietspel Battlefield V. Daarbij maakte het bedrijf de komst van een battle royale-modus bekend.

Bij een battle royale-game nemen honderd spelers het tegen elkaar op. De laatste speler die overleeft, is de winnaar. De online games Fortnite en PlayerUnknown's Battlegrounds hebben het nieuwe spelgenre zeer populair gemaakt.

EA benadrukte dat Battlefield "geen lootboxen en geen premiumpas bevat". De uitgever lag afgelopen jaar onder vuur, omdat de game Star Wars: Battlefront II extra geld vroeg van spelers met dergelijke systemen.

Bekijk nieuwe beelden van schietspel Battlefield V
105
Bekijk nieuwe beelden van schietspel Battlefield V