Acteur Tim Neff zou volgens zijn online CV werken aan de nog niet aangekondigde game Grand Theft Auto 6. Volgens de acteur zelf gaat het echter om een nep-CV en zijn de geruchten niet waar.

Fans van het spel zagen donderdagavond op het online CV van Neff staan dat hij motioncapturewerk voor de game zou afleveren. Ook zou hij werken aan het eerder aangekondigde Red Dead Redemption 2 van ontwikkelaar Rockstar. 

Bij motioncapturewerk dragen acteurs pakken vol sensoren. Hierdoor worden al hun bewegingen vastgelegd en overgezet naar een gamepersonage. Hierdoor kunnen geacteerde scènes in een spel worden gebruikt.

Op Twitter spreekt Neff deze berichten echter tegen. "Dat is niet mijn pagina of mijn CV", zegt hij tegen één van de fans. "Iemand neemt je in de maling." Rockstar heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten. Of het spel wel of niet gemaakt wordt, is vooralsnog dus niet bekend.

De vermelding van het spel op het vermeende CV is inmiddels weggehaald.

Tot op heden is er nog niks bekendgemaakt over Grand Theft Auto 6. Daardoor is ook onduidelijk in welke fase de ontwikkeling van de vermeende game zich bevindt.

Grand Theft Auto 5

Het meest recente deel in de gamereeks werd in 2013 uitgebracht, waarna later een verbeterde versie voor recente spelcomputers en PC op de markt kwam. Sindsdien zijn er meerdere updates voor de online spelmodus uitgebracht.

Neff heeft tot kleine rollen in films vertolkt. Zo speelt hij in Suburbicon een willekeurige demonstrant. Ook had hij een rol in de kinderserie The Thundermans.